Okategoriserad

Sì Moreno på Stockholm Beauty Week

Vi kunde inte önska oss ett bättre sätt att säga “Hej Stockholm” och lansera vårt varumärke i #Sverige än att vara i #StockholmBeautyWeek Det var en fantastisk upplevelse att interagera med er alla, vi var så glada över att få vara en del av det!

Ett stort grattis till Multra Brands, Sì Morenos ambassadör i Sverige för allt hårt arbete. Och vi ser fram emot att välkomna er alla i framtida skönhetsevenemang!

Om Stockholm Beauty Week.

Stockholm Beauty Week äger rum 30 september – 1 oktober 2021. Arenan är Stockholms stadskongress. Förra året hölls Stockholm Beauty Week 20-22 oktober på Stockholm Waterfront på ett coronasäkert sätt och var den enda skönhetsmässan som ägde rum.
Mässan arrangerades i fem utställningshallar med 5 separata ingångar. 1800 besökte oss från branschen och konsumenter intresserade av skönhet och influencers. Varmt välkomna att delta i år!
Varken 2020 eller 30 september – 1 oktober kommer vi att ha ett gemensamt program från scenen som tidigare år, detta på grund av Covid. Seminarier och evenemang är digitala. Följ oss på instagram för att inte missa våra livesändningar – fredagar kl 13 och tisdagar kl 19!

För att hålla kontakten med industri- och skönhetsentusiaster har vi även lanserat nyhetsbrevet Stockholm Beauty Weekly. Vill du få brevet och därmed inte missa produktnyheter och annan info om branschen och mässan: Maila oss på Stockholm Beauty Week på osa@stockholmbeautyweek.se